Transzcendentális Meditáció előadás Budapesten, a Yogasecrets Stúdióban

Transzcendentális Meditáció előadás Budapesten, a Yogasecrets Stúdióban

Helyszín:
Yogasecrets Studio - Budapest, Beregszász tér 13.
Dátum:
2023.06.07. 18:00 - 21:00

Egy tudományos kutatásokkal igazolt stresszkezelő technika, amellyel a – megszokott meditációkkal ellentétben – mélyebbre jutunk, egészen a transzcendentális tudat megtapasztalásáig. Kitisztít, felszabadít, közelebb visz valódi önmagunkhoz.

Vajon mi lesz akkor, ha valóban elcsendesítjük elménket?
Amikor túllépünk a gondolatokon és transzcendálunk?

Ekkor történik a csoda. A transzcendálás megtisztítja az elmét és az idegrendszert, megindul a regeneráció minden szinten. Valójában teljesen láthatatlan, megfoghatatlan módon. Viszont az életünkben azonnal látványos eredményeket, változásokat produkálva. A TM egy egyszerű és könnyedén elsajátítható módszer, amivel egy életre szóló tudást kapsz.

“… Világos és gyors, bárki által könnyen elsajátítható technika, amit András a lehető legérthetőbb módon adott át nekünk. Legnagyobb csodálkozásomra működött, szemben az általam korábban, Ázsiában tanult meditációkkal, melyeket utólag, önállóan sosem tudtam végezni, azt sem tudtam, miként kellene hozzáfognom vagy beépítenem a mindennapjaimba…”

Hadfy Gyöngyi meditáló

Gyere el és ismerd meg ezt a rendkívül hatékony módszert, aminek gyakorlásával megtapasztalhatod valódi önmagad, a tiszta tudatot és az életed minden területén beindul a változás.

TM tanfolyam Budapesten
Az előadás után lehetőség van tanfolyamra is jelentkezni, tervezett időpont június 10-13., személyes tanítás és csoportos foglalkozások, amely napi kb. 2-3 óra elfoglaltságot jelent.

A részvétel jegyhez kötött, melynek a díja: 11.000 Ft/fő

A jegyár tartalmazza Bob Roth: A belső csend ereje – a Transzcendentális Meditáció című könyvet is.
Bob Roth Maharishi Mahesh Yogi, a tudat és a meditáció egyik legkiválóbb tudósának tanítványa, Transzcendentális Meditáció tanár. Könyve egy útmutató, melyben bemutatja azt az egyszerű módszert, amely gyökeresen megváltoztatja, miként reagálunk a stresszre. Ez a Transzcendentális Meditáció.

A jegyet a Yogasecrets Stúdió oldalán tudod megvásárolni, kattints az alábbi gombra: