Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Paloznakon, a Mágustanyán

Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Paloznakon, a Mágustanyán

Helyszín:
Mágustanya - Paloznak, Vörösparti sor (bringa út mellett)
Dátum:
2023.06.14. 18:00 - 21:00

Van olyan fáradtság, ami nem akar elmúlni, hiába alszol sokat? Ha ezt éled, akkor benned is összegyűlt a stressz, a feszültség, amivel jó lenne kezdeni valamit. A Transzcendentális Meditáció (TM) neked is segíthet! Megtanulhatod, hogyan tudod magad egyensúlyba hozni, és feltöltődni energiával, hogy újra harmonikus és életerős legyél.

Vajon mi lesz akkor, ha valóban elcsendesítjük elménket?
Amikor túllépünk a gondolatokon és transzcendálunk?

Ekkor történik a csoda. A TM egy természetes, erőfeszítés nélküli meditációs módszer, amely nagyon mély ellazulást eredményez, és amellyel túllépünk a gondolatokon. Transzcendálunk. A transzcendálás megtisztítja az elmét és az idegrendszert, megindul a regeneráció minden szinten. Valójában teljesen láthatatlan, megfoghatatlan módon. Viszont az életünkben azonnal látványos eredményeket, változásokat produkálva.

“… Világos és gyors, bárki által könnyen elsajátítható technika, amit András a lehető legérthetőbb módon adott át nekünk. Legnagyobb csodálkozásomra működött, szemben az általam korábban, Ázsiában tanult meditációkkal, melyeket utólag, önállóan sosem tudtam végezni, azt sem tudtam, miként kellene hozzáfognom vagy beépítenem a mindennapjaimba…”

Hadfy Gyöngyi meditáló

Gyere el és ismerd meg ezt a rendkívül hatékony módszert, aminek gyakorlásával megtapasztalhatod valódi önmagad és az életed minden területén beindul a változás.

TM TANFOLYAM PALOZNAKON 2023. június 17-20. KÖZÖTT
Az előadás után lehetőség van tanfolyamra is jelentkezni, tervezett időpont június 17-20., személyes tanítás és csoportos foglalkozások, amely napi kb. 2-3 óra elfoglaltságot jelent.

Az előadáson való részvétel jegyhez kötött, melynek a díja: 11.000 Ft/fő

A jegyár tartalmazza Bob Roth: A belső csend ereje – a Transzcendentális Meditáció című könyvet is.
Bob Roth Maharishi Mahesh Yogi, a tudat és a meditáció egyik legkiválóbb tudósának tanítványa, Transzcendentális Meditáció tanár. Könyve egy útmutató, melyben bemutatja azt az egyszerű módszert, amely gyökeresen megváltoztatja, miként reagálunk a stresszre. Ez a Transzcendentális Meditáció.

A jegyet előre utalással tudod megvenni, az összeget (11.000Ft/fő) kérlek, ide utald:
TTA Mantra Kft.
Erste Bank 11600006-00000000-34619823
IBAN: HU64 1160 0006 0000 0000 3461 9823
A közleménybe írd be kérlek az email címed, hogy azonosítani tudjuk a befizetésedet. Köszönöm!
(a számlát az összeg beérkezését követően küldjük email címedre)

Gyönyörű környezetben a Balaton mellett, egy nagy jurtában tartjuk az előadást. Gyere el és ismerd meg Te is a TM jótékony hatásait! Jelentkezz az űrlap kitöltésével!

Jelentkezés és regisztráció

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.