Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Törökszentmiklóson

Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Törökszentmiklóson

Helyszín:
Törökszentmiklós, Ipolyi Arnold Művelődési Központ, Könyvtár és Butyka Béla Helytörténeti Gyűjtemény, Pánthy Endre u. 2-6.
Dátum:
2023.06.28. 18:00 - 21:00

Mit teszel amikor az életedben összekavarodtak a dolgaid, és nem tudod hogyan legyél urrá a káoszon? A Transzcendentális Meditáció (TM) gyakorlása segít az embereknek növelni a jelenlét és az éberség állapotát az élet minden területén.

Amikor képesek vagyunk figyelmünket az aktuális pillanatra irányítani és megélhetjük a pillanatnyi jelenlét állapotát.
A TM gyakorlása segít elengedni a múltbeli aggodalmakat vagy a jövőbeli szorongásokat.
Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyensúlyunk helyreálljon, és új lendülettel élvezzük az életet, felismerhetjük a pillanatban rejlő lehetőségeket és teljesebben megélhetjük az élet által adott élményeket.

A TM technika gyakorlása segít megtalálni a belső harmóniát és az igazi boldogságot.

A Transzcendentális Meditáció az egyetlen olyan önfejlesztő gyakorlat, ami a legnagyobb stresszcsökkentő hatást érte el a jelen korban.

A Transzcendentális Meditáció (TM) által kapcsolódhatsz a mélyebb önmagadhoz és felfedezheted az igazi belső identitásodat. Ezáltal növelheted az önismeretedet és a személyes fejlődésedet. Találd meg a belső egyensúlyt, és élvezd a pozitív hatásait mindennapjaidban, bárhogy is alakuljon körülötted a világ.

A TM egy természetes, erőfeszítés nélküli meditációs módszer, amely nagyon mély ellazulást eredményez, és amellyel túllépünk a gondolatokon. Transzcendálunk. A transzcendálás megtisztítja az elmét és az idegrendszert, megindul a regeneráció minden szinten.

“… Világos és gyors, bárki által könnyen elsajátítható technika, amit András a lehető legérthetőbb módon adott át nekünk. Legnagyobb csodálkozásomra működött, szemben az általam korábban, Ázsiában tanult meditációkkal, melyeket utólag, önállóan sosem tudtam végezni, azt sem tudtam, miként kellene hozzáfognom vagy beépítenem a mindennapjaimba…”

Hadfy Gyöngyi meditáló

Gyere el és ismerd meg ezt a rendkívül hatékony módszert, aminek gyakorlásával megtapasztalhatod valódi önmagad és az életed minden területén beindul a változás.

TM előadás Törökszentmiklós, 2023. június 28. 18 óra
Az előadás után lehetőség van tanfolyamra is jelentkezni,

A tanfolyam tervezett időpontja: 2023 július 1- 4.

Személyes tanítás (egyeztetett időpontban) és csoportos foglalkozások (esti órákban) lesznek, amely napi kb. 2-3 óra elfoglaltságot jelent.

Az előadáson való részvétel jegyhez kötött, melynek a díja: 11.000 Ft/fő

A jegyár tartalmazza Bob Roth: A belső csend ereje – a Transzcendentális Meditáció című könyvet is.
Bob Roth Maharishi Mahesh Yogi, a tudat és a meditáció egyik legkiválóbb tudósának tanítványa, Transzcendentális Meditáció tanár. Könyve egy útmutató, melyben bemutatja azt az egyszerű módszert, amely gyökeresen megváltoztatja, miként reagálunk a stresszre. Ez a Transzcendentális Meditáció.

A jegyet előre utalással tudod megvenni, az összeget (11.000Ft/fő) kérlek, ide utald:
TTA Mantra Kft.
Erste Bank 11600006-00000000-34619823
IBAN: HU64 1160 0006 0000 0000 3461 9823
A közleménybe írd be kérlek az email címed, hogy azonosítani tudjuk a befizetésedet. Köszönöm!
(a számlát az összeg beérkezését követően küldjük az email címedre)

Gyere el és ismerd meg Te is a TM jótékony hatásait! Jelentkezz az űrlap kitöltésével!

Jelentkezés és regisztráció

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.