A meditációról

A meditációról

Elménk tele van gondolatokkal, megállás nélkül, folyamatosan járatva. Ráadásul ennek nagy része negatív, a múltból származó tapasztalásokból, ítéletekből, kivetítésekből, korlátokból és hamis képekből képes csak meríteni.

Vajon mi lesz akkor, ha valóban elcsendesítjük?
Amikor túllépünk a gondolatokon és transzcendálunk?

Ekkor történik a csoda. A határtalan béke, végtelen szeretet és megnyugvás állapota. A transzcendálás kitakarítja az elmét és az idegrendszert, megindul a tisztulás, regeneráció minden szinten. Valójában teljesen láthatatlan, megfoghatatlan módon. Viszont az életünkben azonnal látványos eredményeket, változásokat produkálva.

Elménk megtisztításával egyre éberebbek, egyre tudatosabbak leszünk önmagunkra.
Találkozunk valódi önmagunkkal és teret adunk az ÉLET-nek, a végtelen lehetőségeknek.

Transzcendentális Meditáció ősi tudás

Transzcendentális Meditáció

Ősi, védikus tudás

A módszer egyszerű és erőfeszítésmentes. Pusztán rá kell bíznunk elménket a folyamatra, túllépünk a gondolatainkon, azaz transzcendálunk, majd visszatérünk a relatív mezőre. Ez reggel és este egyaránt, újra és újra megtörténik. A rendszeres gyakorlás közben az elménk rövid idő alatt olyan szintre jut, hogy a tiszta Lét állapotát akkor sem veszíti el, amikor a mindennapi tevékenységeiben elmerül.
Ez az életben az igazi szabadság állapota.

„… Világos és gyors, bárki által könnyen elsajátítható technika, amit András a lehető legérthetőbb módon adott át nekünk. Legnagyobb csodálkozásomra működött, szemben az általam korábban, Ázsiában tanult meditációkkal, melyeket utólag, önállóan sosem tudtam végezni, azt sem tudtam, miként kellene hozzáfognom vagy beépítenem a mindennapjaimba…
…Napi kétszer 20 percben gyakorlom ezt a meditációt, ami semmiképp sem esik nehezemre, épp ellenkezőleg, alig várom, hogy ‘kikapcsolódhassak a világunkból’. Leírni nem tudnám, milyen ez a 20 perc, minden alkalommal más és más, gyorsan eltelik, érzésarzenált indít el bennem, majd nyugodtabbá tesz a napi rutinban…”

Hadfy Gyöngyi meditáló