Meditáció jótékony hatásai

Meditáció jótékony hatásai

A világ 33 országában 250 egyetemen közel 700 kutatással igazoltan.

Világszerte elismert meditációs módszer, amely az egyik leghatékonyabb stresszkezelő technika ma a világon.
Az alaptanfolyam elvégzésével képessé válunk a negyedik, transzcendentális tudatállapot elérésére, amellyel elménk garantáltan lecsendesül, automatikusan beindul a boldogsághormonok termelődése és folyamatos gyakorlással megtisztulunk a mindennapi és mélyen gyökerező stresszektől is.

Nagyon gyorsan pozitív változásokat eredményez az életünk minden területén (legyen az akár kapcsolati konfliktus, egészségünk visszanyerése, vagy siker a munkában).

Meditáció - egyedülálló mély pihenés

Egyedülállóan mély pihenés

A szervezetünk az éjszakai mélyalváshoz képest kétszer mélyebb pihenést élvez a Transzcendentális Meditáció gyakorlása során.

Még több boldogsághormon

A meditáció gyakorlása során fokozódik a szerotonin – a jóllét és a boldogság érzetéért felelős hormon – termelődése.

Természetes módon csökkenti a magasvérnyomást

Jótékony hatással van a szívünkre, érrendszerünkre és kutatások igazolták, hogy a TM az egyetlen olyan meditációs technika, amely bizonyítottan csökkenti a magas vérnyomást.

Mentális egészségünk javul

A transzcendálás alatti mély pihenés során még a legmélyebb traumás stresszek is ki tudnak oldódni. A szorongás és depresszió csökken, majd megszűnik.

Erősödő immunrendszer, csökkenő kórházi kiadások

Szervezetünk öngyógyító képessége növekszik, kevesebb kórházi beutalást igénylő megbetegedés minden betegségkategóriában.

Milyen lenne számodra, ha a mindennapjaidat testileg-lelkileg megerősödve, felszabadultan és tele kreatív energiákkal élnéd?

Készen állsz belevágni? Vagy van még kérdésed a hogyanokról, miértekről? Keress bátran és minden kérdésedre választ adok!