A mi békénk hatással van a Világunkra. Tegyünk érte.

A mi békénk hatással van a Világunkra. Tegyünk érte.

Az egyéni életünk minden gondolatával, szavával és tettével a Világegyetem egészére kihat. Így, ha szívünkben béke van, akkor természetünknél fogva békés és harmonikus rezgésekkel gyakorlunk hatást az egész Világra.

Ha egy tóba követ dobunk, hullámok keletkeznek, melyek az egész tavat beutazzák. Minden egyes hullám a tó valamennyi részére hatást gyakorol. Éppen így az egyéni életünk hullámai cselekedeteinken keresztül az kozmosz egészére befolyással vannak. Tapasztaljuk meg minden nap a határtalan béke és szeretet állapotát, így életünk minden területe csodás módon rendeződik, és ez a rendezettség hatással lesz a környezetünkre is.

Maharishi Mahesh Yogi

MAHARISHI MAHESH YOGI

A Transzcendentális Meditáció egy ősi, védikus hagyományból ered, amit Maharishi Mahesh Yogi hozott el a világnak 1957-ben. Személyesen képezte ki a tanárokat, hogy eredeti módon adják át a tudást tanítványaiknak. Maharishi és mestere Guru Dev, a hagyomány bölcs mesterei, akik a tudatosságuk legmagasabb szintjén átlátták az egész világegyetem működését.

A leghatásosabb technikát adták meg a jelen kornak, amivel elérhetjük az élet legmagasabb célját.

A kollektív tudat felemelkedik

Ahogy az emberek elkezdtek meditálni a Földön, úgy kezdett el nőni a rendezettség. 1957-től kezdve több millió ember megtanult meditálni és világszerte több helyen is vannak csoportok (Amerikában, Indiában, Európában, stb..), ahol több 100 vagy 1000 ember egyidőben egy helyen leül meditálni. Ezzel olyan rendsugárzó hatást gyakorolnak a környezetre, hogy azokra is hatással vannak, akik nem meditálnak.

Az egyéni tudatok hozzák létre a társadalom kollektív tudatát. Az egyéni tudat emelkedése hatást gyakorol a kollektív tudatra, így az is emelkedik.

Így tehetünk a legtöbbet a jövőnkért, gyermekeinkért, a Világunkért, hogy kevesebb legyen a bűnözés, az erőszak és a nemzeti, nemzetközi konfliktusok megszűnjenek.

Tisztítsd meg elmédet a feleslegtől és kerülj közelebb Önmagadhoz

Ez garantáltan változást hoz az életedbe…