Személyes konzultáció

Személyes konzultáció

MI A TRANSZCENDENTÁLIS MEDITÁCIÓ?

A Transzcendentális Meditáció (röviden TM) egy lehetőség arra, hogy kiegyensúlyozott életet éljünk. Egy olyan ősi mentális technika, aminek rendszeres gyakorlásával megtapasztaljuk a belső békét, a stressz mentes életet, a harmonikus kapcsolatokat. Felfedezzük önvalónkat, a határtalan szeretet és béke állapotát.

Az elme természetes működését vesszük alapul. Egy rezgést használunk, amibe az elménk belekapaszkodik és a gondolkodó elmét elviszi a végső valóság forrásába, a tiszta tudatba, az ok nélküli boldogság állapotába. Mindannyian ezt keressük. Ott van bennünk. És mindannyiunk számára elérhető.

„A TM nem vallás, nem filozófia, nem irányzat.
Mindenkinek sikerül. Nem hit kérdése, vagy tudatos ellazulásé.
Itt minden magától működik a legtermészetesebb módon.”

A Transzcendentális Meditáció a napi kétszeri gyakorlással visszaviszi az elménket a határtalan tudatosságba, abba a tiszta intelligenciába, ami most is ott van bennünk.
Ennek a mindennapi megtapasztalása felébreszti az igazi ÉN-t, amit valójában mindannyian keresünk. És végre elkezdhetünk élni, a saját életünket megélni.

Ez az ok nélküli boldogság állapota, ami ott van bennünk és elérhető. Bárki számára.

A Transzcendentális Meditáció az egyetlen olyan önfejlesztő gyakorlat, ami a legnagyobb stresszcsökkentő hatást érte el a jelen korban.

A világ 35 országában 250 egyetemen csaknem 700 kutatással bizonyították a TM jótékony hatásait.

“A Transzcendentális Meditáció segítségével az emberi agy képes megtapasztalni az intelligencia azon szintjét, mely nem más, mint a teljes tudás, végtelen energia, intelligencia és boldogság óceánja.”

A TRANSZCENDENTÁLIS MEDITÁCIÓ MEGTANULÁSA

Akkor leszünk igazán boldogok, ha belül rendben vagyunk. Ha a sorsunkat, az utunkat járjuk, amiért leszülettünk ide a Földre.
A Transzcendentális Meditációval mindez elérhető. Megoldást nyújt az élet minden problémájára.

Köszönöm, hogy elolvastad a TM ismertető anyagot! Jai Guru Dev
Ha úgy érzed, ez a módszer Neked való és jelentkeznél tanfolyamra, keress bátran!

DÖMSÖDI ANDRÁS
A Transzcendentális Meditáció tanára
+36 (70) 625-6812
info@meditaciotm.hu