Mindenki meg van világosodva, csak épp nem tapasztalja

Mindenki meg van világosodva, csak épp nem tapasztalja

Amit el szeretnénk érni, jelen van most is bennünk. Születésünk pillanatától az érzékelésünket fokozatosan elnyomjuk, rengeteg sok fátyol rakódik a tudatunkra, miközben felnövünk.

Amikor egy csecsemő megszületik, az első pár hónapban annyira tiszta a szeme (a lélek tükre), hogy szinte tükröződik benne a határtalan béke és szeretet. Olyan energiája van a gyermekeknek, hogy mindenki imádja őket, hisz a békéből jönnek, a feltétel nélküli szeretet állapotából, a szívük nyitva, és ott van az ártatlansága az elmének. Sugárzik belőlük a tisztaság, a szeretet, a béke.

Ahogy növünk fel, egyre több fátyol rakódik ránk, míg végül elveszítjük ezt az állapotot az évek során. Pedig ott van bennünk. Mindig is ott volt. Csak már nem tapasztaljuk.

Hogyan érhetjük el újra a tiszta tudatosságot?

Meditációval. Transzcendálással. Ami túl visz a három relatív tudatállapoton.

Ha a 3 relatív tudatállapotot valaki nem éli meg rendesen (ébrenlét, mélyalvás, álom), az katasztrófa az ember életében. Ezzel a meditációs technikával felébresztjük a negyedik tudatállapotot, a transzcendentális tudatot és ennek a jótékony hatását a 3 relatív tudatállapotban is érezni fogjuk:

  • Visszatérnek az álmok, egyre szebbek lesznek.
  • Mélyen alszunk, nem ébredünk fel esténként.
  • Az ébrenlétünknek lesz egyfajta nyugalma, egy bizonyos idő után pedig nagyon erős ébersége az elménknek.
  • Öntudatosabbak leszünk, stabil idegrendszerrel, nem lesznek nagy kilengések, hangulatingadozások. Nem fogunk elveszni a problémákban.
  • Kreatívabb lesz az elménk, hatékonyabban oldjuk meg a feladatainkat az élet minden területén.
  • Elfogadóképességünk maximálisra nő, kapcsolataink rendeződnek.

Tisztítsd meg elmédet a feleslegtől és kerülj közelebb Önmagadhoz

Ez garantáltan változást hoz az életedbe…