Egy meditációs technika, ami felébreszti bennünk az igazi ÉN-t

Egy meditációs technika, ami felébreszti bennünk az igazi ÉN-t

Ha valaki boldog szeretne lenni, békés, egészséges és sikeres ebben az életben, akkor kapcsolódnia kell önmagához. Önmagunkhoz kapcsolódni nagyon könnyű – mondhatnánk – hiszen önmagunkkal vagyunk nap, mint nap.

Ha ez a belső, tiszta intelligencia, a feltétel nélküli szeretet állapota, az önvalónk itt van bennünk, de mégsem ebben az állapotban élünk, az baj. Akkor valójában nem is vagyunk kapcsolatban önmagunkkal. Az ok nélküli boldogság forrása veszik el.

Ha ez elveszik, akkor az ember a szenvedésnek van kitéve és folyamatosan a boldogságot keresi az anyagi világban. Egy új autóban, egy nagyobb házban, egy új munkahelyben, stb… Mivel ezek a vágyak soha nem adják azt a boldogságot, ami bennünk van, ezért soha nem lesz vége a kinti világban való boldogság keresésének.

A Transzcendentális Meditáció a napi kétszeri gyakorlással visszaviszi az elménket a határtalan tudatosságba, abba a tiszta intelligenciába, ami most is ott van bennünk. Ennek a mindennapi megtapasztalása felébreszti az igazi ÉN-t, amit valójában mindannyian keresünk. És végre elkezdhetünk élni, a saját életünket megélni.

Ez az ok nélküli boldogság állapota, ami ott van bennünk és elérhető. Bárki számára.

Ez a meditáció a transzcendálás művészete.
Korábban úgy is hívták, hogy a kreatív intelligencia tudománya. Nem véletlen, hiszen a bennünk lévő tiszta belső tudatossághoz, a tiszta kreatív energiához kapcsolódunk.

TRANSZCENDÁLNI = TÚLLÉPNI A GONDOLATOKON

Tisztítsd meg elmédet a feleslegtől és kerülj közelebb Önmagadhoz

Ez garantáltan változást hoz az életedbe…